Поправљање одводних канала у Змајеву

Др Братислав Кажић, председник општине Врбас, заједно са Миланом Глушцем, замеником председника, и Игором Миловићем, директором ЈП "Дирекција за изградњу", обишао је Змајево и на лицу места се уверио како теку радови на уређењу атмосферске канализације у улици ИВана Милутиновића. На овом месту радници ЈКП "Стандрад", као извођачи радова, копају атмосферске канале дужине 80м, чисте и испирају цевовод и израђују сливничке шахте, реализујући инвестицију ЈП „Дирекција за изградњу вредну 225.941 динар. Слични радови наредне недеље очекују се у Савином Селу.

Председник општине Кажић искористио је прилику и позвао све грађане да редовно одржавају атмосферске канале испред својих кућа и да их не затрпавају, како се не би догодило да плављење јавних и приватних површина у данима обилних падавина. Милан Глушац је истакао да и поред малог износа средстава на располагању, локална самоуправа се труди да рационално управља буџетом и што већа средства усмери у решавање проблема са којим се сусрећу станивници општине Врбас, попут рпблема одвођења вода у деловима Змајева.

Игор Миловић, директор ЈП "Дирекција за изградњу", најавио је за следећу недељу интервентне радове на одвођењу атмосферских вода у Савином Селу, одмах након завршетка радова у Змајеву. У овом месту радиће се у улици Славка Родића, у дужини од 150м, као и на углу улица Николе Тесле и Братства-јединства, на траси дужине око 35м.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"