Радови на водозахвату у Савином Селу

Уз редовне послове испоруке и наплате услуга, РЈ „Водовод и канализација“ завршава аутоматизацију рада бунарских поља и потисних пумпи водозахвата у Савином Селу. "Овај подухват допринеће поузданијем раду система, обезбедиће се константан притисак у водоводној мрежи, избећи ће се хидраулички удари, а потрошња електричне енергије биће мања. У случају неправилности рада система, радници у централи добиће електронску поруку и послати дежурну екипу да интервенише. Када овај посао буде финализован у Савином Селу, исти ће се обављати и на осталим водозахватима у насељним местима општине Врбас", саопштено је из овог предузећа.

Такође, радници Јавног комуналног предузећа "Стандард" почели су са очитавањем водомера у Врбасу и насељеним местима општине. Из Радне јединице „Водовод и канализација“ поручују грађанима да обезбеде читачима приступ водомерима, али и апелују да тешке поклопце на шахтама, у колико су у могућности, замене лакшим како би радници „Стандарда“ једноставније и брже отварали шахте и очитавали стање на водомерима.

Иначе, на адресе близу 2.900 дужника са подручја општине Врбас послате су опомене за редовне и остале услуге које пружа ЈКП „Стандард“. "Дужници имају могућност да у року од 15 дана, од дана пријема опомене, измире потраживања или склопе споразум о одложеном плаћању. У супротном, ЈКП 'Стандард' приступиће утужењима или искључењима нередовних платиша", наводи се у саопштењу предузећа.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"