Нови систем безбедности у ПУ "Бошко Буха"

Првог дана нове школске године, в.д. директора Фонда за капитална улагања Небојша Маленковић, заједно са руководство Предшколске установе „Бошко Буха“, свечано је пустио у рад нови систем безбедности у објектима ове установе. Систем је инсталиран у девет од укупно 12 објеката и вредан је скоро три милиона динара.

„Брига о нашим малишанима данас јесте брига за будућност нашег друштва. Зато је веома важно да њихов боравак у вртићу буде сигуран и безбедан. Фонд за капитална улагања је финансирање пројекта инсталације система безбедности у врбаским вртићима препознао као корак ка бољем сутра све наше деце“, рекао је Маленковић овом приликом.

"Систем електронске контроле боравка у објектима предшколске установе 'Бошко Буха', за који је Фонд за капитална улагања издвојио 2.851.915,50 динара, омогућава већу безбедност деце и запослених. Систем се састоји од картица, читача картица и контролора који омогућава откључавање електричне браве комуникацијом са рачунаром на ком се налази одговарајући софтвер. Контрола приступа првенствено омогућава контролу улаза и излаза. Помоћу картица и читача омогућује се несметан и поједностављен улаз овлашћеним лицима. Тако се уједно штити и објекат и просторије вртића од приступа неовлашћених лица", саопштено је из Фонда за капитална улагања.

Задовољство због реализације пројекта који унапређује безбедност деце у вртићима исказала је и , директорка ПУ "Бошко Буха". "Хвала Фонду за капиталне инвестиције што је изабрао нашу установе за постављање овог система. Обезбедили смо девет објеката, од укупно 12, и надам се да ће и преостала три ускоро имати исти систем. Важно је да родитељи буду још сигурнији када пошаљу своју децу у вртиће, а за нас је важно да више нико не може ући или напустити објекат а да нисмо упознати са тим. Такође, сада смо много боље заштићени и од провала", рекла је Милијана Грујић, директорка ПУ "Бошко Буха".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"