Реконструисано 20 игралишта у општини Врбас

Уређењем игралишта у Бачком Добром Пољу данас се заврени радови на санацији 20 од укупно 23 дечија игралишта о којима брине Јавно предузеће "Дирекција за изградњу". У овој фази санације, како је саопштено из овог предузећа, на игралиштима је замењено 60 седишта на клацкалицама и љуљашкама, шест металних греда, 50м ланаца, 16 ком. карика и офарбано и антикорозивно заштићено 55м2 металних делова мобилијара. Такође, извршене су и све поправке поломљеног мобилијара, а сав новопостављени мобилијар има ЦЕ европски сертификат за безбедност.

"Издвојили смо 212.000 динара за санацију дечијих игралишта у нашој општини. Постављањем тобогана у Бачком Добром Пољу завршавамо овај део акције, а већ сада планирамо да у наредној години наставимо са сличним пословима на игралиштима. Апелујем на грађане да чувају опрему како би и у будућности деца имала где да се играју", рекао је Милан Глушац, заменик председника општине Врбас.

Инвеститор радова је ЈП "Дирекција за изградњу", а радове је извела фирма „АФЦ-Миловић“. "Редовно одржавање игралишта ће се и даље наставити, а за следећи месец планира се проширење дечијег игралишта на Тргу Николе Пашића у Врбасу са 40м2 гумене подлоге и реконструкција постојеће. За следећу годину, поред набавке новог мобилијара, ЈП 'Дирекција за изградњу' планира замену тла са новим песком и шљунком на свим игралиштима у општини", рекао је Игор Миловић, директор ЈП "Дирекција за изградњу".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"