Заказана IX седница Скупштине општине Врбас

Марјана Мараш, председница Скупштине општине Врбас, заказала је за суботу, 13. септембар IX седницу локалног парламента. Дневним редом предвиђено је десет тачака и заседање ће бити отворено извештајем о извршењу Одлуке о буџету општине Врбас за 2014. годину на дан 30. јун 2014. године.

Одборници ће разматрати предлог одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора јавних предузећа чији је оснивач општина Врбас, предлог одлуке о допунама Одлуке о доношењу Програма отуђења и давања у закуп неизграђеног грађевинског земљишта у јавној својини за 2014. годину, затим извештај о реализацији годишњег плана рада за 2013/2014. годину Предшколске установе „Бошко Буха“, као и предлог решења о давању сагласности на програм Предшколске установе „Бошко Буха“ за 2014/2015. годину.

Скупштина општине ће се изјаснити и о предлогу решења о давању сагласности на измене и допуне Програма пословања Јавног предузећа за превоз путника „Врбас“ за 2014. годину, предлогу закључка о подржавању иницијативе ЈКП „Стандард“ о покретању поступка за избор приватног партнера у циљу стварања предуслова
за дугорочно, организовано и квалитетно решавање пружања грејних услуга у општини Врбас, као и предлогу решења о разрешењу старе и именовању нове Општинске изборне комисије.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"