Пријем за младе поводом Дечје недеље

У оквиру обележавања Дечје недеље, за малишане из Предшколске установе "Бошко Буха" и ученике свих основних и средњих школа, данас је организована посета Скупштини општине Врбас и сусрет са руководством локалне самоуправе. Децу су примили др Братислав Кажић, председник општине Врбас, Милан Глушац, заменик председника општине, Ксенија Бенце, помоћница председника општине задужена за образовање, и Мира Недић, начелница Одељења за друштване делатности. Овогодишња Дечја недеља одвија се под слоганом "Свако дете срећног лица чува једна породица" и сва су деца од општине Врбас добила мајице са том поруком.

Уз добродошлицу и честитке поводом Дечје недеље, Кажић је деци пожелео срећно и мирно детињство и успешно школовање, како би у будућности град представљали и водили најбољи и најуспешнији. "С обзиром да сам дечији лекар и да се скоро свакодневно сусрећемо, за мене је дечја недеља сваки дан. Када бих се ја питао, ви не би славили само једне недеље већ током целе године. Врбас је град талената сваке врсте и надам се да ће у будућности из вас израсти разни мајстори, лекари и други стручњаци, а можда је међу вама и будући председник општине. Ми се трудимо да заједници буде добро, да у будућности буде још боље и увек вам стојимо на располагању. Ваше је да будете добри и добро учите", рекао је Кажић.

Обраћајући се младима Мира Недић је најавила да ће општина Врбас од наредне недеље бити укључена у организовање велике плесне манифестације за децу - "Србија у ритму Европе". Према њеним речима, биће организована велика аудиција за децу из општине Врбас и успостављени пријатељски односи са Норвешком. "Можда неко од вас, након велике приредбе у нашем граду, добије прилику да посети ову лепу европску земљу", рекла је Мира Недић. Ксенија Бенце је истакла да "ведрина и позитивна енергија младих заслужује сву пажњу руководства општине Врбас и најбоље улагање је улагање у младе".





Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"