"Стандард" објавио први број интерног гласила

Јавно комунално предузеће "Стандард" представило је данас први број интерног штампаног гласила намењеног запосленим у овом предузећу. Трочлана редакција, помогнута фото и техничком службом, припремила је лист "Стандард" који на осам страница, у тиражу од 300 примерака, доноси вести из свакодневног пословања предузећа и промовише актуелне акције. Ту су и странице на којима се представљају најбољи радници "Стандарда", као и странице које од заборава чувају бивше раднике који су годинама градили врбаско комунално предузеће. Лист "Стандард" биће месечник.

"Не можемо се само крити иза тешке ситуације у којој је цело друштво. Било је потребно мало добровољног рада и духа да покренемо интерно гласило, и као што смо успели да стабилизујемо предузеће, сматрам да су ове новине део унапређења пословања. Радници треба да осете припадност предузећу и верујем да гласило помаже томе, а ми ћемо се трудити да промовишемо најбоље раднике и сетимо се заслужних пензионера. Циљ нам је и да у будућности, уз наше раднике, информишемо и грађане о резултатима свога рада у години за нама, али и о плановима за будућност", рекао је Радомир Чуровић, директор ЈКП "Стандард". У првом броју листа за радника месеца изабран је Милан Грбић, а читаоци ће имати прилике да се сете и бившег радника Слободана Башкота. Њима је директор Чуровић уручио скромне награде предузећа.

Новинар Петко Копривица оценио је да је редакција "Стандарда" већ у првом броју успела да припреми озбиљан лист, изгледом, начином обраде тема и актуелношћу на нивоу некада веома препознатљивих и добрих фабричких и предузетничких новина. "Најважније је да се публикација овакве врсте појавила и стигла до читалаца, не само циљне групе којој је намењена, већ и других. У 'Стандарду' је препознато да покретање интерног гласила може да допринесе успеху започетих коренитих промена, како на успостављању одговорнијег односа сваког појединца према радним задацима и обавезама у учвршћивању пословне стабилности фирме, тако и када је реч о напорима да се унапреди квалитет комуналних услуга у нашој локалној заједници. У томе је ово предузеће у последњих годину дана постигло видне помаке, а први број гласила је још једна коцкица у мозаику успешности који се стрпљиво склапа у предузећу", рекао је Копривица.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"