Новогодишњи пакетићи за сву децу у ОБВ

Поводом предстојећих божићних и новогодишњих празника, свој деци која се тренутно налазе на лечењу у Општој болници Врбас подељени су пакетићи. Већ традиционално, пакетиће за децу обезбедио је Александар Суботин, свештеник Еванђеоске цркве из Куцуре. За разлику од прошле године, овога пута Суботин је, заједно са сарадницима, посетио и Амбуланту логопеда у ДЗ "Вељко Влаховић" и пакетиће поклонио и деци која користе услуге ове службе.

"Посебно ми је драго што можемо да обрадујем децу која се налазе у болници, али ми је, такође, веома драго што смо овај пут обрадовали и малишане који су данас дошли код логопеда. Наиме, у сарадњи са Лидијом Марјановић, логопедом, настојали смо да помогнемо рад ове службе донирањем играчака, друштвених игара и намештаја за чекаоницу. Данас смо одлучили да час терапије учинимо мало другачијим и да уручимо дарове које су малишани из Холандије послали својим вршњацима у Врбасу, рекао је Суботин.

На најновијој донацији која стиже као резултат хуманог рада свештеника Суботина, захвалила се Славица Отовић, портпарол ОБВ. "Искрено се захваљујемо Александру Суботину на вишегодишњој сарадњи, на свим донацијама који су у многоме помогли рад Опште болнице Врбас и надамо се да ћемо и у будуће наставити сарадњу. Желимо да истакнемо да је овога пута са пристизањем донације у виду намештаја за чекаоницу Амбуланте логопеда, успостављен прави партнерски однос између донатора, запослених који су помогли у репарацији столица за децу, као и предузећа 'Лика колор' из Врбаса, које је исте бесплатно офарбало. Уз мало труда, а више добре воље, створен је пријатан кутак за малишане", рекла је Отовић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"