Бесплатан интернет у Општој болници Врбас

Компанија СББ обезбедила је бесплатан интернет сигнал у објекту Опште болнице Врбас. "Захваљујући СББ-у, од пре неколико дана у Општој болници Врбас функционише бежични интернет. Ова услуга је од великог значаја за наше пацијенте, посебно оне који леже", рекао је Петар Тунгуз, начелник Контролинг службе ОБВ.

"Сада посредством бежичне мреже пацијенти могу за време боравка у болници вршити пословну коренсподенцију, учествовати на друштвеним мрежама и квалитеније испунити своје време. У претходном периоду више пута смо покушавали покренути овај пројекат ослањајући се на сопствене ресурсе, али смо наилазили на потешкоће због преоптерећења болничке мреже, као и због безбедности података. Овим путем желимо да се захвалимо компанији СББ и надамо се да ће сарадња са болницом остати једнако добра и у наредном периоду, током 2015. године", рекао је Тунгуз.

Општа болница је већ пета локација у Врбасу коју СББ укључује у акцију обезбеђивања бесплатног бежичног интернета. Предраг Бајчета, директор ПЈ СББ у Врбасу, истакао је да му је посебно задовољство да су сви технички детаљи испуњени, те је успостављења квалитетна интернет мрежа која се може бесплатно користити 24 часа, свакодневно. "Сигурно је да ће се интернет вези највише обрадовати најмлађи пацијенти у болници, али ће многима, такође, послужити и да корисно прекрате време. Биће ту још низ новина, а прва је бесплатна унифи мрежа која аутоматски препознаје једном улоговане уређаје корисника", рекао је Бајчета.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"