Заказана XII седница Скупштине општине

У уторак, 30. децембра одборници Скупштине општине Врбас окупиће се последњи пут у 2014. години и на XII седници локалног парламента покушати да усвоје буџет за 2015. годину, што је, уз ребаланс буџета за 2014. годину, најважнија тачка предвиђеног дневног реда. Очекује се да ово заседање траје дуже него претходна, јер је предлагач дневног реда планирао чак 32 тачке. Седница почиње у 10.00 часова.

Скупштина општине Врбас ће, између осталог, разматрати предлог решења о постављењу Правобраниоца општине Врбас, предлог одлуке о Програму уређивања градског грађевинског земљишта за град Врбас и насељена места, предлог одлуке о локалним комуналним таксама, затим предлог одлуке о правима на финансијску подршку породици са децом, као и предлог одлуке о категоризацији путева и улица на територији општине Врбас. Такође, расправљаће се о Одлуци о обављању комуналних делатности, Одлуци о локалној комуналној такси на истицање фирме за општину Врбас, Одлуци о накнади за заштиту и унапређивање животне средине, Плану генералне регулације за Врбас, а по први пут ће се расправљати и о извештају о спровођењу Акционог плана реализације Стратегије енергетског развоја општине Врбас од 2013-2020. за 2014. годину.

Пред одборницима ће се наћи и програми и планови рада Културног центра Врбаса, Народне библиотеке „Данило Киш“, Центра за физичку културу „Драго Јововић“, Дома здравља „Вељко Влаховић“, Апотеке „Врбас“, Центра за социјални рад општине Врбас, Службе ванинституционалне социјалне заштите Геронтолошког центра Врбас, Туристичке организације општине Врбас, Јавне агенције за зоохигијену и пољопривреду општине Врбас, и свих јавних предузећа.


Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"