Ускоро нови бунар на водозахвату

Јавно комунално предузеће "Стандард" планира да повећа капацитете изворишта воде и пречишћавања воде и спремно дочека летњу сезону. У циљу бољег снабдевања пијаћом водом корисника на објекту водозахвата у току су радови на копању бунара, саопштено је данас из овог предузећа. Вредност радова је три милиона динара и средства су обезбеђена из општинског буџета.

"Нови бунар ће нам у наредној сезони обезбедити довољан капацитет изворишта и моћи ћемо несметано да снабдевамо потрошаче пијаћом водом. Тај бунар ће бити обухваћен третманом за пречишћавање воде", рекао је руководилац РЈ "Водовод и канализација" Мирослав Фејса. Према његовим речима, циљ врбаског водовода је да дистрибуира воду која је хемијски и бактериолошки потпуно исправна.

"На овај начин желимо да покажемо да и у тешким финансијским околностима у којима послујемо, мислимо на грађане и настојимо да побољшамо квалитет свих комуналних услуга, самим тим и водоснабдевања. Када радови буду завршени, капацитет изворишта биће знатно већи", истакао је Душко Ђутило, члан Оштинског већа задужен за комуналне делатности. Надзор радова на водозахвату прати ЈП "Дирекција за изградњу", а извођач радова је предузеће "Геоинжињеринг" из Београда, уз учешће екипа врбаског "Комуналца" у ископу бунара и превозу грађевинског материјала.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"