Уклоњена дивља депонија у Равном Селу

Јавно комунално предузеће "Стандард", уз подршку локалне самоуправе, после петодневних радова завршава уклањање дивље депоније и санацију терена у Равном Селу. Налог за уклањање нагомиланог отпада стигао је из Одељења за инспекцијске послове Општинске управе. С дивље депоније уклоњено је 1.100 кубика разног отпада.

"Отпада је било толико да је почео да се шири и по оближњим атарима, па пољопривредници нису могли да приђу својим њивама. Имали смо много притужби. Надамо се да ће се лоше навике наших суграђана променити и да ће поштовати упозорење које се налази на улазу на депонију“, рекао је директор ЈКП "Стандард" Радомир Чуровић. Он је упозорио да ће комунална инспекција и комунални редари Месне заједнице Равно Село у наредном периоду контролисати и санкционисати несавесне грађане уколико буду одлагали смеће на овом простору.

"Општина Врбас већ је издвојила значајна средства за санацију дивљих депонија. До пре годину дана имали смо близу 50 депонија и многе су саниране. Циљ нам је да пошумимо одлагалишта смећа која смо санирали, јер само тако можемо успети да променимо лоше навике“, рекао је члан Општинског већа Душко Ћутило.




Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"