Опомене за дужнике ЈКП "Стандард"

Јавно комунално предузеће "Стандард" послало је опомене за неизмирене обавезе на адресе нешто више од 2.500 нередовних платиша услуга овог предузећа. Опомене због дуга већег 10.000 динара добило је близу 2.370 домаћинства и 173 правна лица.

"Физичка и правна лица треба у року од 30 дана, од дана пријема опомене, да измире своје обавезе. У супротном, Јавно комунално предузеће 'Стандард' биће принуђено да им обустави пружање услуга или да наплату захтева судским путем. Дужници обавезе могу да измире и одложеним плаћањем, односно склапањем споразума. Међутим, право на овај вид плаћања имају само потрошачи који дугују за редовне услуге и који до сада нису склапали споразум“, стоји у обавештењу Службе обрачуна и наплате потраживања ЈКП „Стандард“.

Из овог предузећа је саопштено и да је завршен редован годишњи закуп пијачног простора на Великој и Малој пијаци у Врбасу. "Продавци ће моћи да плаћају рате за закуп на шалтерима пијаца сваке последње среде и суботе у месецу, до истека уговора о закупу пијачног простора. Иако је редовни годишњи закуп истекао 01. априла, издавање пијачног простора обављаће се и даље, али по ценама вишим за 30 одсто. Тај посао ће се обављати док буде било неизнајмљених тезги", саопштено је из ЈКП "Стандард".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"