"Стандард" активан и за дане Ускрса

Екипе Радне јединице "Комуналац" ЈКП "Стандард"  за време Ускршњих празника односиће смеће по устаљеном распореду, док ће се у понедељак, другог дана празника, одржавање хигијене града обавити само у центру, саопштено је из овог предузећа.

"Акција одношења ПЕТ амбалаже из домаћинстава у Врбасу биће спроведена у суботу, 11. априла. Тог дана одржаће се и Велика пијаца у Врбасу. Дане Ускрса радно ће провести и дежурни радници ОЈ 'Капела', али и екипе РЈ 'Водовод и канализација'. Као и обично, редовно радно време важиће и за раднике РЈ 'Екотерм' који су на дежурству у котларницама од 06.30 до 22.30 сати. ЈКП 'Стандард' овом приликом свим верницима честита Ускрс", наводи се у саопштењу ЈКП "Стандард".

Такође, прву пролећну акцију одношења кабастог отпада из домаћинстава у Врбасу, екипе РЈ "Комуналац" обавиће након Ускршњих празника – у суботу, 18. априла. Осим кабастог отпада, грађани могу да изнесу и биљни отпад спакован у вреће или повезан у снопове. Грађевински и животињски отпад се неће односити. Вреће не морају да буду типизиране.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"