SBB донирао ТВ и дигитални пакет Општој болници

Serbia Broadband - Српске кабловске мреже - SBB, у сарадњи са општином Врбас, донирала је данас Дечијем одељењу Опште болнице дигиталну телевизију. Донација укључује ТВ пријемник, сет топ бокс уређај и бесплатну услугу дигиталне телевизије која ће омогућити да корисници на Дечијем одељењу несметано прате дигитални телевизијски сигнал. Гашење аналогног сигнала у Врбасу је предвиђено за 18. мај 2015. године. Захваљујући донацији СББ сви пацијенти овог одељења имаће прилику да прате канале из дигиталне понуде оператера, користе бројне предности дигиталне телевизије, међу којима су бољи квалитет слике и звука, већи избор канала у дигиталној понуди, претрага програма до 7 дана унапред, велики број HD канала.

“Драго нам је што ће донација коју смо реализовали уз подршку општине Врбас допринети да најмлађи време на Дечијем одељењу проведу лакше, уз многобројне образовне и забавне програме који су прилагођени њиховом узрасту. Данашња акција је четврта донација институцијама социјалне заштите у Војводини, а до сада смо посетили Зрењанин, Кикинду и Сомбор”, истакла је Јована Лукић, директорка корпоративних комуникација компаније СББ.

На поклону се захвалио др Братислав Кажић, председник општине Врбас и лекар на Дечијем одељењу ОБВ, који је истакао да је донација стигла на право место. "Краткотрајни боравак деце у нашој установи изискује целодневно организовање и контакт са њима, тако да ће им ова донација бити од велике користи. Због гашења аналогног сигнала били смо у опасности да останемо без могућности гледања телевизије, а ова донација и пакет који смо добили нам управо решавају тај проблем. Драго ми је да компанија СББ има добру сарадњу са локалном самоуправом и верујем да ће она и убудуће остати на највишем могућем нивоу“, рекао је др Казић.

Добру сарадњу СББ и локалне самоуправе потврдио је и Предраг Бајчета, директор пословнице ове компаније у Врбасу. "Хвала општини Врбас на изузетној сарадњи и ова локална самоуправа се понаша као прави сервис грађана. Успели смо да добијемо грађевинске дозволе за сва насељена места општине и до краја године свако домаћинство у нашој општини биће покривено дигиталним сигналом. Врбас ће бити једина општина у Србији у којој свако домаћинство има могућност брзог интернета, телефоније и дигиталне телевизије", рекао је Бајчета.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"