Бачко Добро Поље обележава сеоску славу

Од данас до уторка у Бачком Добром Пољу обележава се сеоска слава - Свети Василије Острошки. За ову прилику припремљени су различити културни, спортски и други програм и акције за све узрасте, који ће се током пет дана одржавати на више локација у овом месту општине Врбас.

У петак, у 20.00 часова, на програму је концерт дуа Горус и Александра, који се одржава у амфитеатру на отвореном.  У суботу у 11.00 часова, на стадиону крај сушаре, почиње фудбалски турнир пионира и петлића на ком учествују ФК Сутјеска, ФК Бечеј и ФК Врбас. За 15.00 часова, у Дому културе, заказана је позоришна представа "Утуљена кандила", коју организује Удружење Црногораца и пријатеља Црне Горе "Дурмитор". Представу изводе ученици ОШ "Бранко Радичевић" из Равног Села. У 18.00 часова, у амфитеатру на отвореном, организују се игре за децу и одрасле - надметање горштака, које, такође. организује Удружење Црногораца и пријатеља Црне Горе "Дурмитор". Учесници ће се опробати у скоку у даљ, бацању камена с рамена и навлачењу конопца.

У недељу, у 09.00 часова, исто удружење организује акцију добровољног давања крви, у амбуланти Дома здравља у Бачком Добром Пољу, док је за 20.00 часова заказана позоришна представа "Велика драма", у извођењу Аматерског позоришта из Крушчића.

Гусларско вече биће одржано у понедељак, у 19.00 часова у ресторану Дурмитор, а у уторак, у 13.00 часова у Ловачком дому, одржава се традиционално такмичење у кувању котлића. Организатор је Ловачко удружење "Јаребица". За крај, у 20.00 часова у Дому културе, заказан је годишњи концерт КУД "Бачко Добро Поље", на ком ће као гости наступити и чланови КУД "Добрица Милутиновић" из Банатског Карловца.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"