Активности ЦСР Врбас доступније грађанима

У жељи да своје активности приближи јавности, унапреди комуникацију са корисницима и мере, права и услуге које пружа учини још доступнијим, Центар за социјални рад општине Врбас покренуо је на адреси www.csrvrbas.rs интернет презентацију установе. Уз представљање на глобалној мрежи, Центар за социјални рад је припремио и флајере на којим се грађани обавештавају на који начин могу остварити разна права из области социјалне заштите.

"Захваљујемо се локалној самоуправи на сарадњи и на томе што је омогућила да сајт заживи како би грађани наше општине ближе могли да се упознају са услугама које пружа Центра за социјални рад", рекла је Нада Батрићевић, директорица Центра за социјални рад.

Данијела Илић, чланица Општинског већа задужена за социјална питања, изразила је задовољство што је коначно израђена интернет презентација Центра за социјални рад општине Врбас.

"Сајт је пуштен у рад  како би се грађани што боље информисали о правима која могу остварити и на којем се, такође, могу пратити и све актуелне новости из области социјалне заштите. Општина је омогућила и штампање флајера у којима је поред права наведена и потребна документација за њихово реализовање. Флајери су доступни у свим месним заједницама, Црвеном крсту, Центру за социјални рад и у згради Општинске управе", рекла је Илић.

Преузми: Флајер ЦСР Врбас

www.csrvrbas.rs

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"