Конкурси за студентске и ученичке домове

Mинистарство просвете, науке и технолошког развоја расписало је конкурсе за пријем ученика средњих школа и студената високошколских установа у Републици Србији у установе за смештај и исхрану за школску 2015/2016. годину.

У првом конкурсу, који се односи на студенте, право на смештај имају студенти високошколских установа чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе, који су уписани први пут у текућој школској години на студије првог, другог или трећег степена, чије се школовање финансира из буџета Србије, који имају држављанство Србије и чије пребивалиште није у седишту високошколске установе на којој студира.

У другом конкурсу, који се односи на средњошколце, право на смештај и исхрану имају ученици средњих школа чији је оснивач Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе, који су први пут уписани у одређени разред у текућој школској години, чије се школовање финансира из буџета Србије, који имају држављанство Србије и чије пребивалиште није у седишту школе коју похађају.

Предаја докумената за средњошколце врши се у домовима, од 06. до 14. јула, док се овера докумената врши у Општинској управи Врбас од 25. јуна, на шалтеру бр. 7. Текстове конкурсе и шта је потребно прибавити од документације можете видети овде.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"