УГ ВЕЦ реновира бину у центру Куцуре

Удружење грађана Врбашки едукативни центар најавило је почетак пројекта "Уређујем шта ми смета, због лепше Куцуре и света", током којег ће бити организоване едукативне радионице, уређење јавних површина, и као главни циљ пројекта, како је речено на конференцији за медије, реконструисана летња бина у центру Куцуре. На овом месту на дан свечаног отварања бине биће организован и концерт за младе.

Пројекат УГ Врбашки едукативни центар подржала је ТРАГ фондација и Балкански фонд за демократију, који су за реализацију планираног одобрили средства у износу од 328.000 динара.

"Велико нам је задовољство што ћемо становницима Куцуре и целе општине Врбас адаптирати један део јавног простора, нарочито због младих особа. Потреба младих у Куцури била је да се реши проблем њиховог окупљања у летњем периоду, да имају више простора и за културно-уметничка друштва, дружење, представе и концерте. Обратили смо се локалној самоуправи за малу помоћ, јер нам је неопходно још нешто средства како бисмо на најбољи начин реализовали цели пројекат. Нарочито смо захвални фондацији ТРАГ и Балканском фонду за дмеократију на подршци и препознавању наших циљева и заштите права и потреба младих", рекао је Борис Јурошевић, председник УГ Врбашки едукативни центар.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"