У четвртак XVII седница Скупштине општине

Иако XVI седница још увек није одржана, а на распореду је у уторак, 30. јуна, председница Скупштине општине Врбас Марјана Мараш заказала је већа сада XVII седницу локалног парламента за четвртак, 02. јул. Према предложеном дневном реду, ова седница имаће чак 29 тачака, а доминираће годишњи извештаји о раду јавних предузећа, установа, служби и организација.

Одборници ће, између осталог, разматрати Предлог одлуке о доношењу ГИС стратегије општине Врбас за период 2015-2019. година, Предлог одлуке о пружању грејних услуга за грејну сезону 2015/2016, Предлог одлуке о утврђивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта, Предлог одлуке о условима и мерама за уклањање објеката који представљају непосредну опасност за живот и здравље људи, суседне објекте и безбедност саобраћаја, затим Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о обављању комуналних делатности, Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о социјалној заштити општине Врбас, као и Предлог решења о давању сагласности на Пројекат јавно-приватног партнерства за реконструкцију дела система јавног осветљења на територији општине Врбас.

Усвајање извештаја о раду биће отворено извештајем Општинског штаба за ванредне ситуације општине Врбас за период од 01. 01. 2014 до 31. 12. 2014 године, затим следи извештај о раду Правобранилаштва општине Врбас за 2014. годину, Извештај о реализацији програма пословања ЈП за информисање "Врбас", Извештај о пословању ЈП "Дирекција за изградњу", па Извештај о раду и пословању ЈКП „Стандард“. У наставку следи Извештај о раду и пословању ЈП за превоз путника "Врбас", Извештај о пословању ЈП "Врбас-га", Извештај о раду Народне библиотеке "Данило Киш", Извештај о раду за 2014. годину Културног центра Врбаса, Извештај о пословању Центра за физичку културу "Драго Јововић", Извештај о раду Центра за социјални рад, Извештај о раду Службе ванинституционалне социјалне заштите Геронтолошког центра, Извештај о раду Дома здравља "Вељко Влаховић", Извештај о раду Апотеке "Врбас", Извештај о пословању Туристичке организације општине Врбас, Извештај о раду Јавне агенције за зоохигијену и пољопривреду општине Врбас, и на крају, Предлог решења о давању сагласности на Измене и допуне Програма пословања Јавног предузећа за превоз путника "Врбас".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"