За спортску салу у Равном Селу девет милиона динара

Председник општине Врбас др Братислав Кажић и директор Управе за капитална улагања АП Војводине Небојша Маленковић потписали су уговор о додели средстава за финансирање и суфинансирање пројеката у области развоја спорта. Према уговору, за партерно уређење спортске сале у оквиру комплекса Основне школе "Бранко Радичевић" у Равном Селу издвојено је 5.736.740,82 динара, док је за опремање исте сале издвојено 3.191.076,00 динара.

Управа за капитална улагања АП Војводине обезбедила је укупно 103.331.818,17 динара за пројекте у 13 војвођанских општина. "Циљ ових пројеката је обезбеђивање једнаких могућности за бављење спортом за све грађане. Спорт је промоција здравља и образовања, а задатак сваке локалне самоуправе је да обезбеди услове за рекреативно и професионално бављење спортом. Зато је Влада Војводине у овој години, само преко два конкурса Управе за капитална улагања АП Војводине, до сада доделила око 308 милиона динара за реализацију пројеката који ће да допринесу развоју спорта у Војводини“, рекао је приликом потписивања уговора директор Управе за капитална улагања АП Војводине Небојша Маленковић.

Поред Врбаса, доделом средстава за финансирање и суфинансирање пројеката у области развоја спорта, Управа за капитална улагања АП Војводине подржала је и пројекте у Руми, Новом Саду, Оџацима, Новом Кнежевцу, Новој Црњи, Бачкој Паланци, Бачком Петровцу, Бачу, Кикинди, Малом Иђошу, Србобрану и Панчеву.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"