Хотел ЦФК бележи одличне резултате

За само две године рада, хотел Центра за физичку културу "Драго Јововић" постао је, без дилеме, најпосећеније место овог типа у целом региону, а вероватно и шире. Капацитети хотела веома често испуњени су до последњег места, а резервације за боравак у њему потребно је извршити на време, понекад и недељама раније. Пажња гостија, сматрају у хотелу, привучена је одличним условима за одмор, добрим смештајем и добром храном, веома богатом додатном понудом, као и најповољнијом ценом, што често зна да пресуди у избору хотела.

"Наши резултати стварно су одлични. Радимо од 24. јуна 2013. године и до сада смо остварили 17.643 ноћења. Током 2014. године имали смо 10.418 ноћења и скоро нестварно звучи податак да смо од 25. јануара до 20. септембра те године стално радили са стопостотном попуњеношћу капацитета. Мало који објекат ове врсте у Војводини, а и шире, може да се похвали оваквим резултатима, што нас чини једним од најбољих хотела у окружењу. Имамо госте са свих страна света, затим наше и стране спортисте, а све више успевамо и да организујемо пружање услуга пословним људима који у Врбас долазе ради својих партнера. Сталну сарадњу имамо и са Нафтном индустријом Србије и њихови радници често бораве у нашем простору", каже Гордана Копривица, задужена за рад хотела Центра за физичку културу "Драго Јововић".

Хотел ЦФК, иначе означен са три звездице, налази се у оквиру спортског центра, у близини аутобуске станице. Располаже са 24 смештајне јединице распоређене у собе и апартмане. Комплекс у ком се налази, између осталог, располаже са четири тениска терена, отвореним теренима за кошарку, рукомет и одбојку, салом за борилачке спортове, теретаном, кугланом са четири стазе, атлетском стазом, три отворена базена.

Редовни гости овог врбаског хотела су куглашке, пливачке и стонотенисерске репрезентације Србије и других држава, затим бројни бизнисмени који послују са компанијама из Врбаса, док из дана у дан све више капацитета заузимају и обични туристи из великих градова Србије, посебно Београда, желећи за себе миран викенд и одмор.

"Клијенти сада већ добро знају за нас јер је препорука оних који су већ били у нашем хотелу, најбоља реклама. Кроз наш град пролази јако много странаца и наша је жеља да онима који се одлуче да се зауставе, као недавно двојица бициклиста који путују Европом, пружимо одличан смештај, исхрану и друге садржаје. Обично сви који једном дођу нађу времена да нас посете поново", рекла је Копривица.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"