ДСС има одборника у Скупштини општине

Демократска странка Србије постала је парламентарна у општини Врбас јер јој је приступио одборник у Скупштини општине Игор Канкараш. Ово је јуче на конференцији за медије у просторијама Градског одбора ДСС-а у Новом Саду саопштио Борко Илић, потпредседник ДСС, а пренео Тањуг.

"Доласком Канкараша у наше редове ДСС и патриотски блок који окупљамо постаје парламентаран у општини Врбас. Ово је још један доказ да квалитетно радимо на терену и да све више људи, пре свега младих, препознаје ДСС и патриотски блок као једину реалну идеолошку алтернативу свему овоме што се дешава у Србији", рекао је Илић.

Игoр Кaнкaрaш нaглaсио је дa je свeстaн дa у пoкрeтимa нaстajу бригe – зa пoкрeтaчe, aли дa сe у бригaмa и нaдe чeличe. "Нaдe рaђajу идeje, a идeje сe спрoвoдe у дeлo. Сaмo тaкo сe идe нaпрeд", пoручиo je Кaрaнкaш.

Члан Извршног одбора ДСС Дејан Гојковић рекао је да је врло битно што је Канкараш био самостални одборник, јер су, како је додао, на тај начин спречене било какве приче о куповини мандата. "Канкарашев пример је најбољи доказ да све више младих људи искључује телевизоре и укључује главу, односно почиње да мисли својом главом и да се не мири са актуелном ситуацијом у држави која представља један велики риалити шоу. Такви млади људи у све већем броју желе да се придруже ДСС-у и патротском блоку", рекао је Гојковић.

Канкараш је последњих месеци био самостални одборник у Скупштини општине Врбас откако је напустио редове Покрета социјалиста, чији је кандидат био на изборима 2013. године.  

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"