Општој болници донација у потрошном материјалу

Већ уобичајеним хуманим активностима Александра Суботина, свештеника Еванђеоске цркве из Куцуре, Општа болница Врбас поново је добила вредну донацију. Овога пута донатор је желео да остане анониман а врбаска здравствена установа, тачније Хируршко и Ортопедско одељење OB, добили су велики број чаршава, јастука и другог потрошног материјала.

"Већ неколико година део хуманитарне помоћи која се сакупља у невладиним организацијама у земљи и иностранству, бива преусмерен у општину Врбас. Општа болница Врбас дугује велику захвалност господину Александру Суботину, свештенику из Куцуре, који је помогао и омогућио непосредне контакте са представницима НВО. Тако смо и овога пута његовим ангажовањем добили вредну донацију", саопштила је Славица Отовић, портпарол ОБВ.

"Због већине непокретних, полупокретних и оперисаних болесника постељина се мора мењати свакодневно, а понекад и више пута у току дана. Самим тим долази до брзог хабања и расходовања, нарочито постељних чаршава. Као што је рекао један од донатора, болница делом припада свима нама и једино таквим размишљањем и партнерским односом са целокупним окружењем, можемо одржати континуитет у нивоу здравствене услуге", рекла је Бојана Алексић Пејановић, главна сестра Хируршког одељења, и још једном изразила захвалност свештенику Суботину.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"