"Покрет за преокрет" кренуо у припреме за изборе

Јанко Веселиновић, председник "Покрета за преокрет", посетио је Врбас и разговарао са члановима странке о деловању ове политичке организације и плановима за локалне изборе који ће се одржати у 2017. години. Веселиновић је позвао опозиционе странке на сарадњу, али и упозорио да "Покрет за преокрет" "нема времана да чека оне који имају унутрашње проблеме, већ жели да се одмах крене у договор са грађанима".

"Очекују нас избори у Врбасу и желим да од Врбашана чујем како се живи, да ли су обећања од пре четири године, када су СНС и СПС дошли на власт, испуњена, да ли су отворена нова радна места, како ради Општа болница, функционише ли градски и приградски саобраћај, шта је са каналом. Знам да су сви ти проблеми остали и увећали се. Врбас је први град у којем је СНС на изборима употребио силу и претње, али сада очекујемо фер и слободне изборе и 'Покрет за преокрет' ће изаћи на њих", рекао је Веселиновић.

Он је изразио жељу да опозиција на изборима има јединствен наступ, то је чак, како је рекао, и нужно, али и да "Покрет за преокрет" не може да чека оне који имају проблеме унутар својих странака. "Ако буду спремни, можемо да сарађујемо. Већ сада разговарамо са групама грађана, са утицајним појединцима, али и са неким странкама око могућег заједничког наступа. Компромиса неће бити око две ствари; нема сарадње са СНС и мора се учинити све да Врбас крене напред", рекао је Веселиновић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"