Деда Мраз делио пакетиће у Црвеном крсту

У три акције организоване претходних дана, још једном потврдио се пун капацитет хуманитарног деловања Црвеног крста Врбаса.

На празник Светог Николе у овој организацији почела је подела новогодишњих пакетића. Сусрет са Деда Мразом организован је уз подршку Црвеног крста Србије, а пакетиће су добила деца која учествују у пројекту "Заједнички програм за инклузију ромске и маргинализоване деце у образовни систем". За другу поделу заслужан је донатор Александар Суботин, пастор Еванђеоске цркве, који је обезбедио пакетиће за децу активне учеснике радионица у Црвеном крсту.

Нешто раније, захваљујући хуманитарној акцији у оквиру Дечје недеље, која је спроведена у Предшколској установи "Бошко Буха", и основниим школама "Светозар Милетић" и "20. октобар", тимови Црвеног крста организовали су теренску поделу половне гардеробе угроженим лицима. "Посетили смо 24 породице у селима наше општине, према потврдама Центра за социјални рад Врбас. Један део породица ћемо посетити у фебруару идуће године. Ове посете организујемо већ трећу годину и део су наших редовних активности, јер желимо да будемо доступни корисницима у свим местима општине. Као и у другим нашим акцијама, и ова подела не би била реализована да није хуманих чланова локалне заједнице, поготову је то важно истаћи ако се ради о нашим најмлађим суграђанима", саопштено је из Црвеног крста.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"