МК "Paradiso" обрадовао малишане пакетићима

Уместо ирваса и санки снажни мотори, уместо Деда Мраза чланови Мото клуба "Paradiso", али мисија иста - усрећити децу! У центру Врбаса у суботу се дељени новогодишњи пакетићи, украси, балони, слаткиши, а поклоне из руку хуманих моториста примила су деца о којој посебно брине Удружење грађана "Мултиарт", деца из социјално угрожених категорија и деца из ромских породица. Поклона је било и за старије, барем по оловка или оквир за регистратске таблице, али радости даривања није недостајало. Уз све, окупљени су имали прилику и да уживају у новогодишњој представи за децу.

Ову акцију "Парадисо" је организовао у знак обележавања годишњице клуба.

"Ово им је прва хуманитарна акција у којој је подељено 60 пакетића. Одлучили смо се да на овај начин обележимо јубилеј и ово нам је прва хуманитарна акција, а током наредне година потрудићемо се да их организујемо више", рекао је Милош Бјеливук, члан МК "Paradiso".  


Речи похвале за активизам моториста није штедео ни Борис Бјеловић из Удружења "Мултиарт". "Фантастична је акција и сама идеја, ово су дивни људи, а за општину Врбас овакви клубови представљају бенефит. Данас на делу имамо праву синергију удружења грађана; ту је 'Paradiso', Фото кино клуб, 'Мултиарт', и зајадно нешто чинимо на општу корист свих грађана општине Врбас", рекао је Бијеловић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"