Нова игралишта у Бачком Добром Пољу и Савином Селу

У Бачком Добром Пољу и Савином Селу данас су почели радови на постављању нових игралишта за децу, сапштено је из Одељења за комуналне и грађевинске послове.

Игралиште у Бачком Добром Пољу биће постављено на парковској површини у улици Маша Јелић. "Од мобилијара биће постављени типски тобоган, пењалица, љуљашка, клацкалица са две греде, њихалица 'бубамара' и вртешка. На терену су већ постављене парковске канте за смеће, док ће Месна заједница Бачко Добро Поље обезебедити клупе. На пролеће је планирано додатно озелењавање овог парка, чиме ће становници овог дела места добити нов простор за одмор и рекреацију", рекао је Игор Миловић, руководилац Одељења за комуналне и грађевинске послове.

У Савином Селу ново игралиште биће постављено у улици Маршала Тита, код основне школе, такође опрмљено типским пењалицама, тобоганом, љуљашкама и клацкалицама.

"Само у овој години општина Врбас добила је шест нових игралишта, а седам већ постојећих употпуњено је новим мобилијаром. У 2017. години предвиђено је отварање нових игралишта у Равном Селу, Куцури и у два врбаска насеља, док ће се постојећа, поред редовног одржавања, бити употпуњена недостајућим мобилијаром. Такође, предвиђена је и набавка урбаног парковског мобилијара, пре свега клупа и парковских канти за смеће. Инвеститор радова у Бачком Добром Пољу и Савином Селу је општина Врбас. Посао набавке и уградње мобилијара добила је фирма 'Калцом' из Краљева. Сав мобилијар задовољава стандарде за безбедност СРПС 1176. Вредност инвестиције износи 390.000 динара, без ПДВ-а. Стручни надзор радова врши Одељење за комуналне и грађевинске послове", рекао је Миловић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"