Анкета о ставовима учесника у саобраћају

Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије, уз подршку Савета за безбедност саобраћаја општине Врбас и сличних тела других локалних самоуправа, почела је врши истраживање ставова учесника у саобраћају на нивоу Србије за 2017. годину.

"Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије је 2014. године реализовала прво национално истраживање ставова учесника у саобраћају о безбедности саобраћаја и рицима у друмском саобраћају. Истражени су ставови у вези са употребом сигурносних појасева, вожњом под утицајем алкохола, прекорачењем брзине, у вези са кажњавањем учесника у саобраћај и др. У циљу праћења промена ставова и ажурности података у току 2017. године поново се реализује истраживање ставова учесника у саобраћају у Републици Србији. У складу са тим, у току је реализација пројекта истраживање ставова учесника у саобраћају, коју за потребе Агенције за безбедност саобраћаја реализују МХМ-пројект д.о.о. Нови Сад и Факултет техничких наука Нови Сад", наводи се у саопштењу Агенције за базбедност саобраћаја.  

Online Упитник може се попунити овде.

Иначе, Агенција за безбедност саобраћаја наставља са реализацијом кампање "Пажљивко", посвећене безбедности деце у саобраћају. Тако ће и ове године ђацима првог разреда основних школа бити бесплатно подељене илустроване књиге "Пажљивкова правила у саобраћају".  
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"