Удружење "Кућица" обележило Дечију недељу

Драмска радионица Удружења за помоћ ментално недовољно развијеним особама "Кућица" обележила је у својим просторијама Дечију недељу. Уз дружење и игру окупљени су имали прилику да чују рецитал који су за ову прилику припремили чланови "Кућице".

Са учесницима радионице дружила се Даница Парошки, помоћница председника општине Врбас задужена за образовање. "Наша локална самоуправа све више посвећује пажњу деци и одраслима са инвалидитетом. У циљу побољшања животних услова свих грађана, овај тренд се мора наставити. Стварање једнаких шанси за све је обавеза власти и ми ћемо остати посвећени томе", рекла је након радионице Парошки. Иначе, свакога дана током Дечје недеље Удружење "Кућица" је постављало продајни штанд у центру града на ком су се могли купити производи који се израђују на разним радионицама.

Веома посећене драмске радионицу у Удружењу "Кућица" свакога петка одржава Сашка Бајић. Кроз дружење и игру уче се песме, изводе се кратки исечци из драмских текстова и рецитала. Полазници су за ову презентацију рецитовали песме и изводили кратак рецитал.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"