Нова понуда радних места у компанији "Delphi"

"Delphi", једна од највећих светских компанија у области добављача аутомобилске индустрије, поновила је позив незапосленим становницима општине Врбас да посете Отворена врата компаније, јер фабрика планира ширење и тражи нове раднике.

Како је саопштено, током целог новембра свакога уторка од 17.00, и сваког петка од 10.00 часова, у Општинској управи Врбас организоваће се Отворена врата, сусрет са свима онима који желе да се упознају са понудом компаније "Delphi" и условима за запошљавање. "Онима који желе каријеру у нашој компанији нудимо редовну и сигурну плату, плаћене трошкове топлог оброла и регреса, организован превоз до посла, осмочасовно радно време са паузама, могућност напредовања и награђивања, организоване обуке", наводи се, између осталог, у позиву. До сада је у овој фабрици прилику за рад добило око 500 становника општине Врбас.

"Општина Врбас значајно учествује у структури запослених у компанији 'Delphi'. Позив за запошљавање је и даље отворен и треба га искористити. 'Delphi' је компанија која брине о својим запосленим и склапање радног односа обострани је интерес и новог радника и послодавца. Свој интерес у новим запошљавањима има и општина Врбас јер се на тај начин, на основу пореза на зараде, пуни и буџет локалне самоуправе и тако отварају могућности да додатно улажемо у разне пројекте развоја", оценио је Милан Глушац, председник општине Врбас.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"