Нова понуда радних места у компанији "Delphi"

"Delphi", једна од највећих светских компанија у области добављача аутомобилске индустрије, поновила је позив незапосленим становницима општине Врбас да посете Отворена врата компаније, јер фабрика планира ширење и тражи нове раднике.

Како је саопштено, током целог новембра свакога уторка од 17.00, и сваког петка од 10.00 часова, у Општинској управи Врбас организоваће се Отворена врата, сусрет са свима онима који желе да се упознају са понудом компаније "Delphi" и условима за запошљавање. "Онима који желе каријеру у нашој компанији нудимо редовну и сигурну плату, плаћене трошкове топлог оброла и регреса, организован превоз до посла, осмочасовно радно време са паузама, могућност напредовања и награђивања, организоване обуке", наводи се, између осталог, у позиву. До сада је у овој фабрици прилику за рад добило око 500 становника општине Врбас.

"Општина Врбас значајно учествује у структури запослених у компанији 'Delphi'. Позив за запошљавање је и даље отворен и треба га искористити. 'Delphi' је компанија која брине о својим запосленим и склапање радног односа обострани је интерес и новог радника и послодавца. Свој интерес у новим запошљавањима има и општина Врбас јер се на тај начин, на основу пореза на зараде, пуни и буџет локалне самоуправе и тако отварају могућности да додатно улажемо у разне пројекте развоја", оценио је Милан Глушац, председник општине Врбас.

КУЛТУРА

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

12. авг 2022. КУЛТУРА

Од понедељка у Галерији КЦ изложба цртежа Горана Кнежевића

Ликовна галерија Културног центра Врбас организује у поне...

Одржана 42. "Куцурска жетва"

16. јул 2022. КУЛТУРА

Одржана 42. "Куцурска жетва"

У Куцури је одржана традиционална манифестација „Куцурска...

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

04. јул 2022. КУЛТУРА

Затворен V Равно Село Филм Фестивал

Уручењем награда за најбоља остварења и уметнике у недељу...

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

30. јун 2022. КУЛТУРА

Свечано отворен V Равно Село Филм Фестивал

Концертом филмске музике те пројекцијом филма “Не играј н...

Заказана изложба графика "Memento mori"

30. јун 2022. КУЛТУРА

Заказана изложба графика "Memento mori"

Ликовна галерија Културног центра Врбаса заказала је за п...