ТО општине Врбас на "Данима Војводине у Бања Луци"

Туристичкa организацијa општине Врбас била је једна од 17 туристичких организација из Бачке, Баната и Срема које су 02. и 03. новембра учествовале на манифестацији "Дани Војводине у Бања Луци". "Представљање туристичких потенцијала благородне равнице", како су манифестацију најавили домаћини и партнери из главног града Републике Српске, припремила је Туристичка организација Војводине у сарадњи са Привредном комором Војводине.

"Први дан манифестације почео је пословним форумом привредника у Привредној комори Републике Српске, а завршен је организацијом Војвођанске вечери у хотелу 'Босна', на којој је уприличена дегустација војвођанских вина и ракија. Наредног дана, на главном градском Тргу Крајине, своју понуду грађанима Бања Луке представиле су туристичке организације из 17 општина и градова Војводине. Организована је и  наградна игра у којој су Бањалучанима подељени поклон ваучери које су обезбедиле туристичке организације, учеснице манифестације", саопштено је из Туристичке организације општине Врбас.

Како се могло чути, "највећи број туриста у Војводину долази из земаља у региону, а туристи из Босне и Херцеговине су у 2016. години према бројности били на другом месту", због чега је баш Бања Лука изабрана за презентацију туристичке понуде Војводине.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"