"Комуналац": Заштите водомере од смрзавања

Пословна јединица "Водовод и канализација" ЈКП "Комуналац" обавештава кориснике услуга да је због ниских температура потребно адекватно заштитити уређаје за мерење потрошње воде од смрзавања и оштећења.

"Заштита се може обавити прекривањем неким термоизолационим материјалом, водећи рачуна да се може лако приступити водомеру због очитавања потрошње. Потрошачима који дуже време не бораве у објектима који су прикључени на водоводну мрежу саветује се да затворе вентил иза водомера и испусте воду из унутрашњих водоводних инсталација, како би спречили смрзавање и оштећење", стоји у саопштењу.

Истовремено, Пословна јединица "Чистоћа" најављује да ће у суботу, 24. фебруара, бити организована акција одношења ПЕТ амбалаже из домаћинстава у Врбасу. "Одношење ПЕТ отпада почиње у 07.00 сати ујутро. Потребно је да суграђани до тог времена провидну пластику спакују у типизиране вреће и оставе их испред својих кућа. Комуналци ће, у зависности од сакупљеног отпада, корисницима услуга оставити нове вреће за наредну акцију прикупљања ПЕТ-а. Неопходно је придржавати се назначеног термина да би сав отпад био однесен", истиче се у саопштењу.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"