Месец дана за уговоре о закупу пијачног простора

Јавно комунално предузеће "Комуналац" почиње данас склапање уговора са заинтересованим закупцима о резервацији пијачног простора за сезону 2018/2019. године. Закуп ће се у периоду до 31. марта обављати по старим ценама, а за уговоре склопљене након последњег дана марта цене резервације се увећавају за 30 одсто, саопштено је из предузећа.

"Према договору са менаџментом предузећа и локалном самоуправом, водећи рачуна о нашим закупцима, договорено је да цене закупа пијачног простора остану непромењене. Наша жеља је да на неки начин стимулишемо и помогнемо произвођачима и трговцима које робу продају на врбаским пијацама, а долазе из свих места наше општине и шире", рекао је Миљко Миљанић, шеф службе обрачуна и наплате потраживања.

На Великој пијаци има 119 тезги за поврће и 73 тезге за самосталне трговинске радње, као и 204 коцки, а на располагању је и осам расхладних витрина. На Малој пијаци у понуди је 91 тезга за поврће, 171 коцка за продају разне робе као и шест расхладних витрина. На пијаци суботом може да стане 11 камиона са којих је дозвољена продаје, а на пијаци средом за камионе има девет места. Уговори ће се закључивати у просторијама пијачне управе на Великој пијаци, суботом у времену од 07.00 до 14.00 часова, и Малој пијаци, средом у истом термину. Из ЈКП "Комуналац" препоручују заинтересованим закупцима да уговоре склопе благовремено како би избегли  гужве и увећање цене од 30 одсто.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"