Пријем за екипу ЖРК Врбас

Након што су недавно освајањем Купа Војводине постигле највећи успех у клупској историји, за играчице и стручни штаб Женског рукометног клуба Врбас данас је уприличен пријем у општини Врбас. Младе рукометашице дочекали су Милан Глушац, председник општине Врбас, Предраг Ројевић, помоћник председника општине, и Срђан Станић, члан Општинског већа задужен за спорт.

Честитајући на изванредном успеху целом спортском колективу, Глушац је истакао да је Врбас град спорта, а посебно рукомета. "Овај клуб је на најбољи начин презентовао нашу општину. Покушаћемо још више и на све начине да помогнемо Женски рукометни клуб, као и остале клубове и све спортске манифестације у општини", рекао је Глушац и додао да је ове године из општинског буџета за спорт издвојено 22 милиона динара.

Дамир Ројевић, који је уједно и спортски директор ЖРК Врбас, истакао је да је клуб у протеклом периоду имао велику подршку локалне самоуправе, као и несебичну помоћ председника клуба Александра Луковића. "Приватници и предузетници из града, коме год да смо се обратили, су нам помогли. То је доказ да је Врбас здрава средина у којој долазе до изражаја спортске вредности", рекао је Ројевић.

Јована Васиљковић, капитен екипе, посебно се захвалила публици у Врбасу која је тиму додатну снагу на путу успеха. "Важно је да смо у клубу сви сложни, дружимо се и мимо тренинга, а та слога се осети на терену. Даћемо све од себе да остваримо пласман у Супер А лигу", рекла је Васиљковић. Милутин Лучић, тренер ЖРК, истакао је да је успех резултат напорног рада, посвећености на тренинзима и великог професионализма, што рад са девојкама претвара у задовољство.

Освајањем Купа Војводине ЖРК Врбас директно се пласирао у завршницу Купа Србије, која ће се играти 19. и 20. маја у Шапцу.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"