Улаз Јозефа Пехана 8 најуређенији у Врбасу

На конкурсу који је расписало Јавно комунално предузеће "Стандард", улаз стамбене зграде у улици Јозефа Пехана 8 проглашен је за најуређенији у Врбасу. Награду и плакету станари овог улаза добили су у конкуренцији осамдесетак адреса зграда у Врбасу, које користе услуге "Стандарда".

Плакету станарима улаза данас је уручила Марија Милуновић, в.д. директора предузећа, а уз плакету, испред награђеног улаза биће постављена парковска клупа, о чему су се представници предузећа договорили са Скупштином станара. "ЈKП 'Стандард' је предузеће које пружа грејне услуге у око 1.500 станова у Врбасу. Пошто пружамо грејне услуге, наша комуникација остварује се углавном са станарима стамбених зграда, а и наше котловнице налазе се у улазима стамбених зграда, тако да запослени велики део свог посла обављају управо у зградама. Желели смо да остваримо бољу комуникацију са корисницима, да их мотивишемо да више одржавају заједничке делове зграда – улазе и просторе у околини, као и да укажемо на најбоље и најсавесније", рекла је Марија Милуновић, в.д. директора ЈКП Стандард.

У згради на адреси Јозефа Пехана 8 налази се 30 станова, а усељена је 1997. године. Станари су од тада успели да сачувају овај објекат споља и изнутра, и да га додатно украсе цвећем, сликама и другим украсима. Постављене су камере, противпожарни апарати и јављачи пожара. "Успевамо да очувамо нашу зграду и захваљујучи слози станара функционишемо као једна велика кућа, па и да учествујемо у хуманитарним акцијама, за шта смо добијали и захвалнице Центра за социјални рад и других организација", казала је Надежда Бјелица, управница стамбене зграде.

ЈКП "Стандард" похвалио је у овој акцији и улаз 9 у Блоку Васиља Копривице, солитер у улици Палих бораца 11а, као и зграду у Његошевој улици бр. 18.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"