Улаз Јозефа Пехана 8 најуређенији у Врбасу

На конкурсу који је расписало Јавно комунално предузеће "Стандард", улаз стамбене зграде у улици Јозефа Пехана 8 проглашен је за најуређенији у Врбасу. Награду и плакету станари овог улаза добили су у конкуренцији осамдесетак адреса зграда у Врбасу, које користе услуге "Стандарда".

Плакету станарима улаза данас је уручила Марија Милуновић, в.д. директора предузећа, а уз плакету, испред награђеног улаза биће постављена парковска клупа, о чему су се представници предузећа договорили са Скупштином станара. "ЈKП 'Стандард' је предузеће које пружа грејне услуге у око 1.500 станова у Врбасу. Пошто пружамо грејне услуге, наша комуникација остварује се углавном са станарима стамбених зграда, а и наше котловнице налазе се у улазима стамбених зграда, тако да запослени велики део свог посла обављају управо у зградама. Желели смо да остваримо бољу комуникацију са корисницима, да их мотивишемо да више одржавају заједничке делове зграда – улазе и просторе у околини, као и да укажемо на најбоље и најсавесније", рекла је Марија Милуновић, в.д. директора ЈКП Стандард.

У згради на адреси Јозефа Пехана 8 налази се 30 станова, а усељена је 1997. године. Станари су од тада успели да сачувају овај објекат споља и изнутра, и да га додатно украсе цвећем, сликама и другим украсима. Постављене су камере, противпожарни апарати и јављачи пожара. "Успевамо да очувамо нашу зграду и захваљујучи слози станара функционишемо као једна велика кућа, па и да учествујемо у хуманитарним акцијама, за шта смо добијали и захвалнице Центра за социјални рад и других организација", казала је Надежда Бјелица, управница стамбене зграде.

ЈКП "Стандард" похвалио је у овој акцији и улаз 9 у Блоку Васиља Копривице, солитер у улици Палих бораца 11а, као и зграду у Његошевој улици бр. 18.

 

КУЛТУРА

Биографије 70 Српскиња сабране у једној књизи

10. мар 2020. КУЛТУРА

Биографије 70 Српскиња сабране у једној књизи

Татјана Лош, једна од ауторки књиге "Оне су промениле Срб...

"Музеј жене" у Градском музеју КЦ Врбаса

06. мар 2020. КУЛТУРА

"Музеј жене" у Градском музеју КЦ Врбаса

У Градском музеју Културног центра Врбаса у петак је отво...

Др Неле Карајлић гост Равног Села

03. мар 2020. КУЛТУРА

Др Неле Карајлић гост Равног Села

Месна заједница Равно Село припремила је за четвртак, 05...

Представљена монографија о Милану Кешељу

28. феб 2020. КУЛТУРА

Представљена монографија о Милану Кешељу

У Градском музеју Културног центра Врбаса у четвртак је п...

Интервју: Весна Гргуровић, Градски музеј Врбаса

25. феб 2020. КУЛТУРА

Интервју: Весна Гргуровић, Градски музеј Врбаса

Градски музеј Културног центра Врбаса једна је од перјани...