У Савином Селу 24 ђака првака

У Основној школи "Бранко Радичевић" у Савином Селу организован је пријем ђака првака. У први разред полазе 24 дечака и девојчице, за које су њихови старији другари данас извели пригодан програм. Пријему су присуствовали родитељи, браћа и сестре нових ученика, представници Месне заједнице Савино Село и председник општине Врбас Милан Глушац.

"Уписали смо 24 ђака првака и жао нам је што их нема више. Ова школа поседује све услове за одличан рад, али из године у годину број првака се смањује. Зато позивам Савиноселце да не дозволимо да ове учионице остану празне. Месна заједница Савино Село сваком прваку је даровала пригодне поклоне за полазак у школу, а за све ученике припремили смо Музички дан, који се одржава у суботу, на игралишту за децу. Жеља нам је да им почетак ове школске године улепшамо једним даном посвећеним игри и дружењу", рекла је Јована Вујтовић, председница Савета МЗ Савино Село и председница Савета родитеља ОШ "Бранко Радичевић".

Директор ове образовне установе Рахман Тигањ, најавио је новине у образовном процесу које дочекују нове прваке, попут пројекте наставе, и захвалио на поклонима који су припремљени за све нове ученике. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"