Пет лауреата овогодишње Награде општине Врбас

Хирург доктор Небојша Перић и анестезиолог доктор Вида Волић Зундановић из Опште болнице Врбас, прослављени рукометаш, олимпијски и светски шампион Јован  Елезовић, и проф. др Радован Пејановић, редовни професор Пољопривредног факултета у Новом Саду, међу појединцима, као и Фестивал поезије младих Врбас међу организацијама, добитници су Награде општине Врбас за 2018. годину, саопштио је данас Милан Глушац, председник општине Врбас и председник Комисије за доделу Награде општине Врбас.

"У нашој локалној самоуправи је велики број веома вредних и заслужних појединаца и организација који остварују изузетне резултате, тако да Комисија није имала ни мало лак задатак. Међу великим бројем предлога који су пристигли. Комисија је једногласно донела одлуку  да се Награда општине Врбас за 2018. годину додели др Небојши Перићу, др Види Волић Зундановић, Јовану Елезовићу, проф. др Радовану Пејановићу и Фестивалу поезије младих", рекао је Глушац.

Награда општине Врбас се додељује као највише друштвено признање за изузетне резултате и највиша достигнућа и остварења у свим областима рада и стваралаштва, од општег значаја за општину Врбас.

Награда ће добитницима бити уручена 20. октобра на свечаној седници Скупштине општине Врбас, која се одржава поводом Дана општине Врбас.  
 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"