Порибљавање на 20 локација система ДТД

Порибљавањем канала Врбас – Бездан и Банатска Паланка – Нови Бечеј, данас почиње овогодишње порибљавање на риболовним водама које су дате на управљање ЈВП "Воде Војводине".

У наредних недељу дана 16 тона једногодишње млађи шарана, биће пуштено на више од 20 локација канала Хидросистема ДТД, у део Дунава у надлежности ЈВП "Воде Војводине" и заштићена природна добра Јегричка и Бељанска бара.

ЈВП "Воде Војводине", као корисник дела Рибарског подручја Србија-Војводина, спроводи ову акцију у оквиру редовног програма порибљавања које се увек обавља крајем године на локацијама за које стручне службе предузећа процене да је најпотребније, а да је терен приступачан. На овај начин, на велику радост пецароша и свих љубитеља природе, биће побољшан квалитет рибљег фонда у нашим риболовним водама. Порибљавању, поред радника ЈВП "Воде Војводине", присуствују и надлежне инспекцијске службе и локална рибиловачка удружења. Порибљене локације у наредном периоду, чешће него обично, обилазиће рибочувари ЈВП "Воде Војводине".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"