Савет МЗ Савино Село редовно помаже вртић "Пчелица"

Савет Месне заједнице Савино Село, у сарадњи са фирмом "Инобачка", поклонио је деци из вртића "Пчелица" вредне играчке и музичку линију са озвучењем и микрофонима, саопштено је из МЗ.

"Ово је још један пример добре сарадње Предшколске установе 'Бошко Буха' и локалне самоуправе. Овога пута чланови Савета МЗ Савино Село су посетили малишане у вртићу 'Пчелицу' и поклонили им играчке и музичку линију, што ће деци обезбедити лепши и квалитетнији боравак у вртићу. Није први пут да имамо овакав вид сарадње, Месна заједница је већ много пута излазила у сусрет и на различите начине помагала вртић, тако да се још једном у име наше установе захваљујем донаторима и надам се да ћемо и у будуће наставити овако добру сарадњу", истакао је Небојша Дешић, заменик директора ПУ, који је дочекао чланове Савета МЗ.

"Често у разговорима са васпитачима у 'Пчелици' анализирамо шта су приоритетне потребе деце у вртићу. Овога пута све три групе обрадовали смо играчкама прилагођеним њиховом узрасту, као и музичком линијом која је неопходна у раду са припремном групом. Наша деца су највеће богатство Савиног Села и заједничким снагама се боримо за што боље услове рада у школи и у вртићу, услове за њихово здраво одрастање и напредак у физичком и у психолошком погледу. Дугујемо велику захвалност фирми 'Инобачка' која нам много помаже и активно учествује у стварању бољег амбијента за живот у Савином Селу, не само наше деце већ свих становника", оценила је председница Савета МЗ Јована Вујтовић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"