Црвени крст Врбаса поклонио бебама пакете

Црвене крста Врбаса поклонио је данас беби пакете бебама рођеним у Породилишту Опште болнице Врбас. Беби пакете предала је Снежана Јововић, стручна сарадница Црвеног крста Врбаса.

"Традицију даривања беба рођених у току трајања Недеље Црвеног крста, од 08. до 15. маја, захваљујући подршци Црвеног крста Војводине, проширили смо и на акцију даривања беба које се роде почетком године. С обзиром на то да је у то време ове године Породилиште било у фази реконструкције, активност смо само мало пролонгирали. Сваки дан је добра прилика за указивање пажње и даривање", рекла је Снежана Јововић. 

Др Зорица Ристић, начелница Службе за гинекологију и акушерство са неонатологијом, захвалила се на поклонима, и истакла да ово није први пут да Црвени крст изводи донаторске акције у Општој болници. "Заправо, Црвени крст Врбас сваке године у више наврата посети Породилиште и обрадује породиље. Сваки пут беби пакети садрже вредне потрепштине које су неопходне за новорођенче, а знамо да је свака помоћ добро дошла, те се и у име породиља још једном захваљујем", рекла је др Ристић. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"