Конференција за медије ОО СРС

“Прикупили смо довољан број гласова и као другопласирана странка предали листу кандидата за изборе, а Општинска изборна комисија потврдила је исправност свих докумената па ће се Српска радикална странка наћи под редним бројем 2 на изборном листићу“, саопштио је на конференцији за медије Бранислав Петровић, председник ОО СРС. Он је још једном поновио да ће ова странка водити позитивну кампању, „са жељом да афирмише нове људе и препоручи их грађанима“.
  „Очекујемо да ће наши кандидати, уколико добију подршку грађана, успешно водити општину Врбас. Имамо једну од најбољих листа кандидата, доказане и искусне стручњаке, који имају решења за проблеме грађана“, рекао је Петровић.
  Председник ОО СРС је истакао да су се обистинила његова страховања да ће бити прљаве кампање. „Оптужујући нас да сарађујемо са нашим најжешћим политичким противником Демократском странком, Српска напредна странка показује да губи нерве и политички компас. Подсећам да је Игор Бечић отимањем једног мандата СРС у локалном парламенту омогућио увођење привремених мера и ови избори су резултат те отимачине и стављања тог мандата у руке СПС и ДС. Иако су се наша страховања обистинила, још једном позивам све учеснике избора да се, уколико је могуће, договоримо, али свакако да се узмемо у памет и водимо чисту кампању, ако не због нас онда због грађана. Нећемо реаговати на бесмислене изјаве челника СНС о предаји изборних листа, јер шта има бесмисленије од тврдње да је ДС помогла радикалима при предаји изборне листе“, рекао је Петровић. Функционер ОО СРС Душко Ћутило је још једном позвао Демократску странку да јавности предочи докле се стигло у истрази напада на имовину др Жељка Видовића, председника Привременог органа општине Врбас, али и од Игора Бечића да саопшти зашто је „украо мандат СРС и тако помогао Демократској странци“.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"