Carnex донирао 1,2 тоне производа Банци хране

Индустрија меса Carnex донирала још 1,2 тоне својих производа Банци хране и на тај начин наставила да подржава рад ове непрофитне организације, чије су активности усмерене на смањење сиромаштва, глади и расипања хране, саопштено је из компаније.

"Одговорно пословање и помоћ заједници јесу наше основне оријентације и вредности. Солидарност, брига према другима и окружењу мотивишу нас да својим примером укажемо на важност решавања проблема у друштву. Као лидери у месној индустрији имамо моралну обавезу да својим примером позовемо и друге компаније да се укључе у конкретне активности као што је донација Банци хране, која снабдева 100 разних организација и социјалних установа широм Србије, које брину о деци и младима са сметњама у развоју или без родитељског старања, особама са инвалидитетом, самохраним мајкама/родитељима, расељеним лицима, породицама без примања, бескућницима, старим лицима, корисницима народних кухиња, корисницима сигурних кућа, незапосленима, Ромима", наводи се у саопштењу.

Заједно са овом донацијом, само у последње две године, Carnex је донирао укупно око 19 тона својих производа, у вредности око 100.000 евра, и тиме је обезбедио бар један оброк за око 200.000 људи.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"