Полицијска станица Врбас: Пријем за пензионере МУП

У жељи да још једном искажу поштовање старијим колегама и захвале се за њихов допринос у очувању безбедности, Полицијска станица Врбас и општина Врбас организовали су пријем за пензионисане службенике Министарства унутрашњих послова који су некада радили у Врбасу и местима општине. Више десетина полицијских пензионера састало се овим поводом у згради Полицијске станице са Владом Глођовићем, начелником ПС, и Миланом Глушцем, председником општине.

"Не заборављамо пензионисане полицајце и желимо да кроз ове сусрете са активним службеницима створимо прилику да своје богато искуство пренесу млађим колегама, који чине прве кораке у служби. Њихов допринос изградњи безбедности био је велик и уверени смо да и данас могу да помогну саветом и сугестијом. Њиховим радом некада успостављен је чврст и стабилан систем безбедности у општини Врбас, који ми данас морамо унапређивати и чинити још бољим", рекао је приликом сусрета са бившим полицајцима Глушац.

Начелник Глођовић подсетио је да је да ови сусрети традиција у Полицијској станици Врбас и да представљају израз поштовања према старијим колегама и њиховом посвећеном раду. 

     

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"