Обука за мотоциклисте и у Куцури

Партнерство Савета за безбедност саобраћаја општине Врбас, Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије и Полицијске станице Врбас у акцијама унапређења сигурности на свим путевима, настављена је јуче новом акцијом у Куцури. У фокусу су поново били возачи мотоцикала, овога пута из Мото клуба "Pegasus", са којима се разговарало о правилном коришћењу двоточкаша, исправним реакцијама у кризним ситуацијама у току вожње, мерама заштите од повреда, пружању помоћи повређеним и другим темама.

"Ова акција традиционално се организује у нашој општини и стални партнери су нам Полицијска станица Врбас и Црвени крст, уз гостовања стручњака из Агенције за безбедност саобраћаја и са Саобраћајног факултета. Одлучили смо се да ове године то буде у Куцури, јер у овом месту дуго и добро функционише организован Мото клуб 'Pegasus' са бројним члановима. Уз обуку и предавања које смо извели, неколицина мотоциклиста добили су од Савета за безбедност саобраћаја кациге, без којих нема безбедне вожње. Користим прилику да се захвалим компанији 'Јурошевић МД' која нам је уступила велики простор за извођење обуке пре пар дана у Врбасу, и компанији 'Тутњевић АНГ' која је обезбедила кациге за мотоциклисте", рекла је Миљана Штулић, председница Савета за безбедност саобраћаја општине Врбас. 

Акцији у Куцури присуствовали су и мотоциклисти из сличних удружења из Хрватске, Немачке, Словеније и других држава из окружења.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"