Забава + хуманост = Heart Rock Fest 2019

Популарни рок састави С.А.Р.С, Дејан Цукић и Спори ритам бенд, Ничим изазван, Велики презир, Неверне бебе и Мајдан наступали су синоћ у Врбасу, на трећем Heart rock festu. Око 2.000 Врбашана и њихових гостију из многих околних градова уживало је више сати у добром звуку, а куповином карте за концерт сви они укључили су се у хуманитарну акцију прикупљања новца за младу Куцуранку Наташу Гајдош, којој је неопходна протеза за нормално кретање.

Фестивал је покренут на иницијативу чланова бенда Ничим изазван, а захваљујући хуманости исказаној претходне године, прикупљено је пола милиона динара за опремање куће за дневни боравак за децу са посебним потребама. Пуну подршку фестивалу од самог оснивања пружа и општина Врбас.

Heart rock fest има је увертиру у четвртак, 08. августа, када је одржан Демо фест - наступи младих рок састава у трци за право наступа на Heart rock festu 2020. године. У центру Врбаса свирала су четири бенда: Рампа и Синдром из Панчева, Џем, кајмак и мармелада из Куле и Мадреси из Зрењанина. Са идејом да до светла велике позорнице стигну домаћи неафирмисани бендови, као најбољи су се показали музичари из Куле, тако да ћемо Џем, кајмак и мармеладу слушати на четвртом Heart rock festu.

photo: FB/Neverne bebe

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"