Раскрсница код Гимназије ускоро безбеднија

Након постављања "лежећих полицајаца" на обе коловозне траке у улици Народног фронта, код Гимназије "Жарко Зрењанин", на иницијативу Савета за безбедност саобраћаја општине Врбас, настављене су акције које треба да унапреде сигурност пешака и свих других учесника у саобраћају на овој деоници.

"Одлучили смо да након постављања успорника, раскрсницу улица Народног фронта и Палих бораца додатно опремимо и унапредимо безбедност на њој. Наиме, дуж пута на страни на којој је и Гимназија, постављамо ограду како би све ученике који прелазе овај веома фреквентни пут, усмерили на пешачки прелаз. До сада смо имали честу појаву да поједини ученици пут прелазе на местима која нису предвиђена за то, а налазе се у непосредној близини обележеног прелаза, на ком је безбедност увек највећа. Ради њихове безбедности молимо их да користе пешачки прелаз", рекла је Миљана Штулић, председница Савета за безбедност саобраћаја општине Врбас и заменица председника општине.

Према њеним речима, радови на раскрсници финансирају се из општинског буџета а изводе из екипе ЈКП "Комуналац". План је био припремити раскрсницу за почетак нове школске године. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"