Почеле борбе на III Јуниорском купу нација у боксу

Првим елиминационим борбама и свечаним отварањем на рингу Центра за физичку културу "Драго Јововић", у Врбасу је почео III Јуниорски куп нација у боксу. Млади оба пола из 22 државe света, у наредних пет дана укрстиће рукавице у покушају да стигну до титула најбољих јуниора и јуниорки у боксу, на турниру који спада међу најквалитетније на међународној сцени у овом тренутку.

Турнир су званично отворили Милан Глушац, председник општине Врбас, Јовица Панић, директор турнира, Милорад Рељић, председник Боксерског савеза Војводине, и Игор Шкундрић, секретар турнира. Они су свим такмичарима пожелели добре и фер борбе, а гледаоцима да уживају у правом спортском надметању, уз обећање да ће Врбас и даље чинити све да буде добар домаћин и организатор не само боксерских већ свих спортских и других надметања и манифестација.

Свечано отварање било је и прилика да се организатори јавно захвале свима који су пружили подршку и помогли да се турнир одржи у Врбасу, а такмичари и сви гости осете уваженим и добродошлим. Плакете и захвалнице овим поводом уручене су Милану Глушцу, председнику општине Врбас, Дамјану Миљанићу, председнику општине Кула, Синиши Адамовићу, директору ЈКП "Комуналац", и Матији Кертезу, који је захвалницу примио у име локалне ТВ Бачка. Поједини поклони стигли су и из иностранства - спортски пријатељи из Узбекистана поклонили су директору турнира Јовицу Панићу народну ношњу становника ове азијске државе.

Иначе, свакога дана до недеље, када се одржавају финалне борбе, програм почиње у 14.00 часова. Према очекивањима стручњака, Врбас ће имати прилику да види најбоље младе боксере, а поједине државе, велесиле у овом спорту, попут Русије, САД, Индије и Казахстана, послале су у Србију најбоље репрезентације.

 

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"