Фонд купује сеоске куће у општини Врбас

Фонд за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима расписао је јавни позив за пружање помоћи у стамбеном збрињавању путем доделе средстава за откуп сеоских кућа са окућницом. Јавни позив се расписује за лица која су имала статус избеглих, прогнаних и расељених лица на територији Републике Србије, а имају боравиште односно пребивалиште на територији АП Војводине.

Максималан износ средстава за пружање помоћи за стамбено збрињавање по кориснику Фонда износи милион динара и помоћ је бесповратна. Изабрани корисник помоћи за решавање стамбеног питања откупом сеоске куће са окућницом, може додатно да учествује сопственим средствима у купопродајној цени куће у износу до 50 одсто од укупног износа који Фонд обезбеђује.

Јавни позив се расписује за лица која имају пребивалиште, односно боравиште у некој од следећих општина: Врбас, Кула, Нови Сад, Бачка Паланка, Бачка Топола, Вршац, Зрењанин, Инђија, Нови Бечеј, Рума и Жабаљ. Пријаву послати поштом или донети лично на адресу: Фонд за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима, 21000 Нови Сад, Булевар Михајла Пупина 25, са назнаком "За Јавни позив – сеоске куће". Јавни позив је отворен до 30. септембра 2019. године.

Јавни позив и потребне обрасце за пријаву можете погледати и преузети овде.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"