Туристичка организација на 52. Сајму ЛОРИСТ

Туристичка организација општине Врбас искористила је и ове године прилику за представљање на 52. Међународном сајму лова, риболова, спорта и туризма - ЛОРИСТ, који се заједно са Сајмом екологије одржава у Новом Саду. На великом, заједничком штанду Туристичке организације Војводине, међу бројним другим општинама и туристичким дестинацијама, презентовани су потенцијали Врбаса и околине, посебно када се говори о ловном, риболовном, спортском, манифестационом и конгресном туризму.

"Не желимо да пропуштамо велике и важне прилике да представимо оно чиме располажемо и што може бити привлачно гостима Врбаса, посебно не скупове као што је ЛОРИСТ. Хиљаде и хиљаде људи посетиће овај сајам, не само потенцијалних туриста већ и бројни пословни људи, могућу улагачи, којима желимо да приближимо оно што нуди наш град. Увек посебно истичемо понуду Центра за физичку културу, његове потенцијале за спортски и конгресни туризам, и можемо рећи да је ова понуда наше установе све атрактивнија и све гостију посећује ЦФК. Управо је данас један конгрес одржан у Анекс сали ЦФК, успешно смо дочекали стотинак гостију, и то је модел који се на нашу корист може развијати у будућности. Ипак, нисмо се само усмерили на туризам; учешће на сајму користимо и да представимо цео град, његов привредни потенцијал, затим пројекте које планирамо да реализујемо како би додатно развили Врбас и места у општини, те да  успоставимо контакте са другим градовима и туристичким организацијама и кроз сарадњу дођемо до напретка", рекао је приликом посете штанда Туристичке организације Милан Глушац, председник општине Врбас.

Марија Златовић Арсенијевић, директорка Туристичке организације општине Врбас, изразила је задовољство бројем људи који су до сада посетили ЛОРИСТ и штанд Туристичке организације Војводине, на којем се представља и Врбас. "Наше представљање је, као и обично, осмишљено да приближимо све потенцијале Врбаса онима који желе да нас посете било којим поводом. Желимо да их упутимо на важна места, на важне тренутке, на све садржаје који се нуде у нашем граду, уверени да они могу задовољити њихове различите потребе и интересовања. Пратимо показатеље који се односе на област туризма; број ноћења у Врбасу расте, а највеће заслуге иду добрим спортским и културним манифестацијама које се организују код нас. Надамо се да ћемо тај број увећати и на основу других видова туризма", рекла је Марија Златовић Арсенијевић. 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"